Ota yhteyttä

Teemme toimitusvaihtoehtojen hankkimisesta helpompaa.

Pakettikauppa syntyi aidosta tarpeesta. Olemme työskennelleet verkkokauppojen kanssa yli kymmenen vuotta ja ainut asia joka ei ole muuttunut näiden vuosien aikana on pakettien lähettäminen. Verkkokaupat ovat olleet täysin yhden toimijan varassa, eikä aitoa hintakilpailua ole syntynyt.

Pakettikauppa hoitaa asiat täysin uudella tavalla. Me olemme kilpailuttaneet puolestasi parhaat hinnat lähettää paketteja ympäri maailmaa. Yhdistämme kaikki asiakkaamme yhdeksi isoksi lähetysmääräksi ja siten saamme neuvoteltua parhaat hinnat. Kuljetusyhtiöiden kanssa saadaankin huomattavasti kilpailukykyisemmät hinnat sovittua, kun kauttamme liikkuu tuhansia paketteja joka viikko.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme paremmat edellytykset pärjätä hintakilpailussa ja edistää verkko-ostamisen kasvua Suomessa. Edulliset toimituskustannukset ovat ensimmäinen askel kohti helpompaa ja kustannustehokasta liiketoimintaa.

Kun olet asiakkaamme, hoidamme yhdellä sopimuksella kaikki lähetyskulut ja toimitamme niistä tarkan erittelyn sinulle joka kuukausi. Pääset myös kirjautumaan hallintapaneeliimme, josta voit tehdä uusia lähetyksiä, seurata lähetysten tilaa tai tulostaa pakettikortteja.

Yritysasiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@pakettikauppa.fi
03 410 93 645 (ark. 9-16)

Myyntipalvelu:

myynti@pakettikauppa.fi
03 410 93 645 (ark. 9-16)


E-Log Services on suomalainen logistiikan hyödyntämiseen keskittynyt teknologiatalo.


E-Log Services Oy (2743005-1)
PL 322
33101 Tampere

Sosiaalinen media

Twitter Facebook Ite Wiki

Pakettikauppa

Enemmän kuljetuksia pienemmällä rahalla.

Olemme täysin kotimainen toimija