Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024. Lue lisää

Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024 

/ Lukuaika: 2 min
Takaisin ajankohtaisiin

Kahdeksan logistiikan täyteisen vuoden jälkeen olemme päättäneet sulkea Pakettikaupan 31.5.2024. Voit käyttää Pakettikaupan palveluja tuttuun tapaan toukokuun loppuun asti.

Pakettikauppa perustettiin aitoon tarpeeseen, vauhdittamaan suomalaista verkkokauppaa. Olemme tehneet paljon töitä muun muassa käyttöönoton helppouden, hyvien, ilmaisten ja vapaiden integraatioiden sekä edullisten lähetyshintojen eteen.

Meistä tuli osa Postia vuonna 2019, ja silloin tavoitteemme oli vauhdittaa Postin palvelujen kehitystä pienten ja keskisuurten verkkokauppojen tarpeisiin Pakettikaupan oppien pohjalta.

Nyt tämä työ on edennyt, ja löydät kaikki verkkokauppiaan logistiikkapalvelut pakettien noudoista varastointiin saman katon alta. Postin asiakkaaksi pääsee helposti, ja saat hyvät, ilmaiset ja vapaat integraatiot sekä edulliset ja yksinkertaiset lähetyshinnat Starttipaketilla, ihan kuten Pakettikaupassakin.

Ota käyttöösi Postin Starttipaketin palvelut ja integraatiot ennen Pakettikaupan sulkeutumista, niin toimintasi jatkuu ilman katkoksia. Maksat vain lähetetyistä paketeista Starttipaketin käyttäjänä, ja et maksa erillistä polttoaine- tai pienlaskutuslisää.

Jatkamme Postilla palveluiden kehittämistä samalla ideologialla pienten ja keskisuurten verkkokauppojen tarpeisiin, mutta vain oranssit haalarit päällä. 

Iso kiitos yhteisestä matkasta!