Tehosta verkkokauppaasi Postin starttipaketilla! Lue lisää

Kustannukset nousevat – Pakettikaupan hinnoittelu pysyy samana korotuspaineista huolimatta

/ Lukuaika: 3 min
Takaisin ajankohtaisiin

Maailman taloustilanteen epävakaus on pakottanut monet yritykset nostamaan hintojaan.

Pakettikaupan hinnoittelu pysyy ennallaan vaikka kustannukset ja inflaatio ovat kasvussa. Haluamme säilyttää kaikkien palvelujemme hinnoittelun kilpailukykyisenä.

Pakettikauppa haluaa olla asiakkailleen pitkäaikainen ja luotettava kumppani myös poikkeuksellisina aikoina. Asiakkaille palvelun käyttäminen takaa logistiikkakustannusten pysymisen kohtuullisina ja ennustettavina myös tulevaisuudessa.

Pakettikaupan kiinteä hinnasto on kaikille asiakkaille sama yrityksen koosta riippumatta. Enemmän paketteja lähettävät hyötyvät Pakettikaupan volyymin mukaan tehdystä hinnoittelusta. Pakettikaupan maksuton sopimus kattaa neljän logistiikkayrityksen palvelut, ja halutessasi voit tehdä myös suoria sopimuksia kuljetusyritysten kanssa.

Verkkokauppayrittäjien asialla alusta asti

Inflaatio ja kasvavat kustannukset näkyvät suoraan erityisesti pienyrittäjien arjessa. Kun sopimukset neuvotellaan kuljetusyhtiöiden kanssa suurelle volyymille yksittäisten pakettien sijaan, yrittäjät hyötyvät neuvotteluvoimasta. Verkkokauppiaiden liiketoiminnan tukeminen on ollut Pakettikaupan tavoite alusta asti.

– Pakettikauppa on verkkokauppiaiden asialla. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät edellytykset pärjätä logistiikan hintakilpailussa ja auttaa tekemään liiketoiminnasta kustannustehokkaampaa edullisten toimituskustannusten avulla. Tästä haluamme pitää kiinni, kertoo Pakettikaupan perustaja Joose Vettenranta.

Pakettikauppa on tehnyt Postin kanssa yhteistyötä jo palvelun alkuvaiheesta, eli vuodesta 2015 asti. Pitkäaikainen yhteistyö antoi mahdollisuuden tarjota Pakettikaupan asiakkaille kilpailukykyisiä hintoja. Yhdistyminen isoon posti- ja logistiikkapalvelujen toimijaan toi lisää vakautta hinnoitteluun.

– Koska Pakettikauppa on nyt osa Postia, pystymme vaikuttamaan palvelujemme hinnoitteluun entistä paremmin. Hinnannostopaineista huolimatta olemme pystyneet pitämään hinnoittelun samana.

Logistiikkapalvelujen keskittäminen tuo kustannustehokkuutta

Logistiikkapalvelujen keskittäminen karsii yrittäjän kuluja. Lisäksi kaikkien toimitustapojen hallinta yhden ratkaisun avulla helpottaa arkea ja säästää yrittäjän aikaa. Verkkokauppayrittäjänä hyödyt samalla integraatioihin rakennetuista ominaisuuksista. Voit luoda lähetyksiä ja tulostaa pakettikortteja suoraan verkkokaupastasi ja näyttää tarjolla olevat noutopisteet suoraan verkkokauppasi kassalla.

– Pakettikaupan maksuttoman sopimuksen avulla yrityksesi saa käyttöönsä useamman logistiikkayrityksen palvelut samasta yhteydestä yhdellä laskulla. Saat Postin lisäksi käyttöösi Schenkerin, Asendian ja GLS:n palvelut samalla kertaa. Lisäksi voit täydentää toimitusvalikoimaasi suorilla sopimuksilla haluamiesi kuljetusyhtiöiden kanssa, Vettenranta muistuttaa.

Pääset aloittamaan pakettien lähettämisen muutamalla klikkauksella. Sopimusta varten tarvitset vain yrityksesi/verkkokauppasi y-tunnuksen ja sähköpostiosoitteen. Allekirjoitettuasi sopimuksen sähköisesti pääset lähettämään paketteja Pakettikaupan hallintapaneelista jo saman päivän aikana. Emme veloita palvelun käytöstä avaus- tai kuukausimaksua. Rekisteröidy ja hyödynnä edullisemmat lähetyskustannukset jo tänään!

Rekisteröidy ja ota Pakettikauppa käyttöösi
Tutustu Pakettikaupan hinnoitteluun