Tehosta verkkokauppaasi Postin starttipaketilla! Lue lisää

Pakettikauppa syntyi aidosta tarpeesta

Autamme pärjäämään logistiikan hintakilpailussa ja edistämme suomalaisen verkkokauppabisneksen kasvua.

Asiakkaanamme saat yhdellä sopimuksella ja laskulla käyttöösi kaikki tutut toimitustavat sekä ison yrityksen logistiikkaedut – suuren pakettivolyymimme ansiosta säästät toimituskustannuksissa sekä kotimaassa että ulkomaille lähettäessä.

Käytössäsi on myös helppokäyttöinen hallintapaneelimme, jossa voit tehdä uusia lähetyksiä, seurata lähetysten tilaa tai tulostaa pakettikortteja.

Verkkokauppaintegraatiomme nopeuttaa sinun arkeasi kauppiaana, sillä voit luoda lähetyksiä ja tulostaa pakettikortteja suoraan verkkokaupastasi. Integraatioidemme avulla voit näyttää noutopisteet suoraan verkkokauppasi kassalla.

  • Yksi sopimus, monta kuljetusyritystä
  • Helppo ja nopea käyttöönotto
  • Ei avaus- tai kuukausimaksua

Kauppiaiden asialla

Perinteisesti verkkokaupan perustaminen tai pakettien lähettäminen on vaatinut monta sopimusta useiden eri logistiikkayhtiöiden kanssa. Myös aito hintakilpailu on ollut hankalaa, sillä usein pakettien lähettäminen on jäänyt vain yhden logistiikkatoimijan varaan.

Koska edulliset toimituskustannukset ovat ensimmäinen askel kohti helpompaa ja kustannustehokkaampaa liiketoimintaa, päätimme mullistaa vallitsevan tilanteen.

Iso volyymi takaa kilpailukykyiset hinnat

Toimintamme juju piilee siinä, että yhdistämme asiakkaidemme paketit yhdeksi lähetysmääräksi. Kun kuljetusyhtiöiden kanssa neuvotellaan sopimukset yksittäisten pakettien sijaan suurelle volyymille, ovat hinnat aiempaa kilpailukykyisemmät.

Verkkokauppabisnes kasvaa jatkuvasti, eikä sen suosio näytä hiipumisen merkkejä. Haluamme tarjota asiakkaillemme paremmat edellytykset pärjätä logistiikan hintakilpailussa ja siten omalta osaltamme edistää verkko-ostamisen kasvua Suomessa.

Verkkokauppaintegraatiolla säästät aikaa ja vaivaa

Pakettikaupan verkkokaupparatkaisulla voit hallinnoida kaikkien kuljetusyritysten toimitustapoja yhdellä ratkaisulla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.

Haluamme tehdä kauppiaiden arjesta helppoa ja nopeaa. Kehitämme integraatioita jatkuvasti kauppiaiden palautteen perusteella. Voit tulostaa pakettikortit suoraan verkkokaupastasi eikä sinun tarvitse siirtää tietoja eri järjestelmien välillä.

PAKETTIKAUPAN TARINA

Pakettikauppa on perustettu Tampereella vuonna 2016 ja on täysin kotimainen toimija. Missionamme on auttaa kauppiata logistiikka-alalla ja tehdä pakettien toimittamisesta helppoa. Pakettikaupan toiminnann sujuvuuden kulmakiviä on saumaton kommunikointi asiakaspalvelun ja kehitystiimin välillä: tieto kulkee nopeasti ja kehityksessä näkyy vahvasti kauppiaiden toiveet. Pakettikauppa sulautui osaksi Postia vuonna 2021 jatkaen kuitenkin omana palveluna. Tarjoamme usean kuljetusyrityksen palveluita yhdellä sopimuksella ja tämä visio pysyy myös jatkossakin.

Ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@pakettikauppa.fi