Pakettikauppa syntyi aidosta tarpeesta

Autamme pärjäämään logistiikan hintakilpailussa ja edistämme suomalaisen verkkokauppabisneksen kasvua.

Asiakkaanamme saat yhdellä sopimuksella ja laskulla käyttöösi kaikki tutut toimitustavat sekä ison yrityksen logistiikkaedut – suuren pakettivolyymimme ansiosta säästät toimituskustannuksissa.

Käytössäsi on myös helppokäyttöinen hallintapaneelimme, jossa voit tehdä uusia lähetyksiä, seurata lähetysten tilaa tai tulostaa pakettikortteja.

  • 100 % suomalainen toimija
  • Yli miljoona lähetystä
  • Yli 200 noutopistettä

Kauppiaiden asialla

Perinteisesti verkkokaupan perustaminen tai pakettien lähettäminen on vaatinut monta sopimusta useiden eri logistiikkayhtiöiden kanssa. Myös aito hintakilpailu on ollut hankalaa, sillä usein pakettien lähettäminen on jäänyt vain yhden logistiikkatoimijan varaan.

Koska edulliset toimituskustannukset ovat ensimmäinen askel kohti helpompaa ja kustannustehokkaampaa liiketoimintaa, päätimme mullistaa vallitsevan tilanteen.

Iso volyymi takaa kilpailukykyiset hinnat

Toimintamme juju piilee siinä, että yhdistämme asiakkaidemme paketit yhdeksi lähetysmääräksi. Kun kuljetusyhtiöiden kanssa neuvotellaan sopimukset yksittäisten pakettien sijaan suurelle volyymille, ovat hinnat aiempaa kilpailukykyisemmät.

Verkkokauppabisnes kasvaa jatkuvasti, eikä sen suosio näytä hiipumisen merkkejä. Haluamme tarjota asiakkaillemme paremmat edellytykset pärjätä logistiikan hintakilpailussa ja siten omalta osaltamme edistää verkko-ostamisen kasvua Suomessa.