Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024. Lue lisää

WooCommerce-lisäosa

Pakettikaupan ilmaisella WooCommercen lisäosalla saat usean kuljetusyrityksen toimitustavat osaksi WooCommercen käyttöliittymää yhdellä integraatiolla. Lisäosalla voit lisätä toimitustapamme helposti verkkokauppasi kassasivulle, kuten noutopistehaun. Saat tulostettua pakettikortit parilla klikkauksella suoraan WooCommercen tilausten hallinnasta. Näin ollen säästät paljon aikaa pakettien lähettämisessä. Lisäosa on sopimusasiakkaillemme maksuton – maksat vain pakettien kuljettamisesta. Laajennus on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

Pakettikaupan WooCommerce-lisäosa sopii verkkokaupallesi, jos
– Lähetät tilauksia Suomeen ja/ tai ulkomaille.
– Hoidat tilausten pyörittämisen verkkokauppa-alustan työkaluilla avaamatta muita ikkunoita tai sovelluksia
– Olet Pakettikaupan asiakas ja haluat usean kuljetusyrityksen toimitustavat saataville yhdellä lisäosalla

Miten asennan Pakettikaupan WooCommerce-lisäosan?

Ohjeita WooCommercen Pakettikauppa -lisäosan asentamiseen löytyy YouTube-kanavaltamme:

Pakettikaupan WooCommerce pluginin (2.1.2) asennus
WooCommerce pluginin asennus manuaalisesti

Toimitustavat asetetaan ensin lisäämällä nimikkeitä vyöhykkeelle kohdassa Woocommerce – Settings – Shipping – Shipping zones. Avaa haluamasi vyöhyke (tai tarvittaessa lisää uusi vyöhyke), ja klikkaa Add shipping method. Valitse Flat rate, ja lisäämisen jälkeen klikkaa kohtaa edit. Muokkaa Flat rate -nimike haluamaksesi toimitustavaksi (esim. kotiinkuljetus). Lisäämäsi nimike näkyy kassalla asiakkaillenne. Kun nimikkeet on lisätty vyöhykkeelle / vyöhykkeille, valitse toimitustapa Pakettikauppa-laajennuksen asetuksista valitsemalla nimikkeelle sopiva toimitustapa listasta.

Miksi Pakettikaupan WooCommerce-lisäosa?

 • Saat noutopisteet verkkokaupan kassalle
 • Saat määritellä toimitustavat joustavasti tilauksillesi
 • Saat kaikki Pakettikaupan tukemat kuljetusyrityksien palvelut käyttöösi
 • Saat yhdellä Pakettikaupan sopimuksella ja yhdellä sovelluksella usean kuljetusyrityksen toimitustavat verkkokauppaasi
 • Saat tulostettua osoitekortit suoraan WooCommercesta eikä sinun tarvitse siirtää lähetystietoja eri järjestelmien välillä

Kustannukset kauppiaalle:

Pakettikaupan WooCommerce-lisäosa on kauppiaalle ilmainen, ei kuukausimaksuja tai muitakaan lisäkuluja. Maksat vain tehdyistä lähetyksistä.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@pakettikauppa.fi

Lisäosa on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä:

WordPress.org -plugins
Libraries.io
PHP packages
Packagist
Lähdekoodi

Huomaathan, että Pakettikaupan plugin ei osaa laskea lähetysten hintoja painon tai koon mukaan. Voitte käyttää Pakettikaupan pluginin kanssa jotain toista pluginia lähetysehtojen luomiseen. Asiakkaamme ovat kehuneet esimerkiksi Conditional Shipping for Woocommerce -pluginia näiden luomiseen.

WPML-käännösplugin aiheuttaa joskus ongelmia asetusten tallentamisen kanssa Pakettikauppa-laajennuksessa. Voit kytkeä käännöspluginin pois päältä asetusten tallentamisen ajaksi, ja kytkeä sen takaisin päälle sen jälkeen.

Kehitämme WooCommerce-lisäosaa asiakkaiden toiveiden mukaan:

Pakettikaupan WooCommerce-lisäosa kehittyy asiakkaiden toiveiden pohjalta – Pakettikauppa

Yleisimpiä ongelmatilanteita

 • Vastaanottajan postinumero virheellinen
  – Virheilmoitus kertoo, missä muodossa postinumero on syötetty sekä missä muodossa sen tulisi olla. Vastaanottajan osoitetietoja voi muokata tilauksen tiedoista.
 • Lähettäjän osoitteen muokkaaminen
  – Lähettäjän osoite tulostuu lähetyksen tietoihin ensisijaisesti Pakettikauppa-laajennuksen asetuksista, kohdasta Woocommerce – Settings – Shipping – Pakettikauppa.
 • Maakoodia ei tueta
  – Valittu toimitustapa ei mahdollista toimituksia kohdemaahan. Tarkistakaa toimitustapojen asetukset Pakettikauppa-laajennuksesta.