Vahingonkorvaukset

Pakettikaupan sopimuksella lähetettyjen lähetysten vahingonkorvaukset haetaan Pakettikaupalta. Vahingonkorvaushakemuksen voi täyttää avaamalla lähetyksen tiedot hallintapaneelista ja klikkaamalla alareunasta ”Luo.. uusi vahingonkorvaushakemus”. Pakettikauppa lähettää korvaushakemuksen eteenpäin käytetylle logistiikkayhtiölle, ja kun asia on käsitelty, merkkaa hakemuksen hyväksytyksi tai hylätyksi. Mahdolliset vahingonkorvaukset maksetaan verottomina asiakastilillenne. Huom! Asendia ei ota vastaan vahingonkorvaushakemuksia.

Kadonneesta paketista tulee aina ensin tehdä tiedustelu logistiikkayhtiölle, ja vahingonkorvausta voidaan hakea mikäli paketti katsotaan kadonneeksi.

Mikäli lähettämänne tuote on vahingoittunut, on vastaanottajan vastuulla ilmoittaa vahingoittumisesta käytetylle logistiikkayhtiölle joko luovutuksen yhteydessä tai kirjallisesti seitsemän vuorokauden kuluessa luovutuksesta. Mikäli vastaanottaja on yksityishenkilö, katsotaan kohtuulliseksi ilmoitusajaksi 14 vuorokautta. Tämän jälkeen reklamaation voi lähettää vuoden ajan. Mikäli vahingoittumisesta ei olla ilmoitettu, logistiikkayhtiöt katsovat että paketti on toimitettu perille ehjänä.