Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024. Lue lisää

Postin toimitustavat helposti verkkokauppaasi!

Lähetä Postilla kulkevat paketit helposti Pakettikaupan kautta. Voit hyödyntää Pakettikaupan sopimusta tai Postin kanssa tekemääsi omaa sopimusta.

Posti on yksi Suomen johtavista posti- ja logistiikka-alan yrityksistä, jonka toiminta-alueita ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Puola, Viro, Latvia ja Liettua. Yritys tarjoaa laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluita oman toiminta-alueensa lisäksi myös muualle maailmaan. Voit hyödyntää Postin palveluita joko Pakettikaupan sopimuksella tai tekemällä oman sopimuksen Postin kanssa. Tällöin saat käyttöösi esimerkiksi Verkkokauppiaan Starttipaketin, jonka ansiosta suurin osa lähetyksistä kulkee samalla kiinteällä hinnalla.

  • Yksi sopimus, tutut toimitustavat
  • Helppo ja nopea käyttöönotto

Integraatio valmiina, ole hyvä:

Posti

Avaa tili ja lisää Postin toimitustavat
Vilkas -verkkokauppaasi jo tänään!

Käytössäsi ovat seuraavat Postin palvelut:

Postipaketti

Toimitetaan asiakkaasi valitsemaan pakettiautomaattiin tai postiin. Lähetys on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.

Pikkupaketti

Edullinen tapa lähettää pientä tavaraa. Toimitetaan asiakkaasi postiluukkuun- tai laatikkoon muun postin mukana 1–3 arkipäivän kuluessa.

Kotipaketti

Paketti toimitetaan asiakkaasi kotiovelle klo 9–21 välillä – silloin kun se hänelle parhaiten sopii. Jakeluaika sovitaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.

Palautus ja noutamaton paketti

Postin paketin palauttaminen on asiakkaallesi helppoa: se voidaan tehdä joko automaatin tai asiointipisteen kautta. Sekä noutamattomat että palautetut lähetykset palautuvat pakettilähetyksinä.

Express paketti

Yritykseltä yritykselle tehtäviin lähetyksiin. Toimitetaan suoraan asiakkaallesi pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.

Postipaketti Baltiaan

Toimitus Baltiaan (Viro, Latvia ja Liettua). Lähetykset toimitetaan pakettiautomaattin tai palvelupisteeseen. Suuri-lisäpalvelulla paketti toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen. Hinnasto koskee myös Postipaketti...

Postipaketti Baltiaan

Toimitus Baltiaan (Viro, Latvia ja Liettua). Lähetykset toimitetaan pakettiautomaattin tai palvelupisteeseen. Suuri-lisäpalvelulla paketti toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen. Hinnasto koskee myös Postipaketti...

Parcel Connect

Paketti toimitetaan EU:ssa asuvan asiakkaasi ovelle 3–8 arkipäivässä. Voit liittää Parcel Connect - myös asiakaspalautuksen.

EMS

Express Mail Service -paketti kuljetetaan asiakkaasi ovelle nopeimmalla mahdollisella tavalla: EU:n alueella paketti toimitetaan 1–3 arkipäivässä ja muualle maailmaan 8 arkipäivässä.

Priority

Asiakkaasi saa paketin itseään lähinnä olevaan palvelupisteeseen tai kotiovelle. Kuljetukset Pohjoismaihin 3–5, muualle Eurooppaan 2–7 ja muualle maailmaan 6–14 arkipäivässä.

Express Business Day

Express Business Day Parcel on toimitustapa yritysten väliseen liikenteeseen Suomesta ulkomaille. Toimitukset kuljetetaan perille vastaanottajan osoitteeseen. Tällä hetkellä valittavissa Pakettikaupan...

Erillisnouto

Postin erillisnoutopalvelulla voit tilata noudon lähetyksillesi. Nouto on joko yksittäisille paketeille tai kuljeyksiköille (rullakko, lava, tms). Hinnat voimassa 2.11.2023 alkaen.

Express rahti

Yritykseltä yrityksille tehtäviin kappalemäärällisesti suuriin lähetyksiin. Lähetysalustana toimii lava tai Postin rullakko.

Sopimusnouto

Kun lähetät paketteja säännöllisesti, voit tilata lähetyksillesi jatkuvan noudon. Lähetykset noudetaan ja jaetaan sovitusta paikasta sovitun aikataulun mukaisesti.
Ei piilokuluja. Maksat vain toteutuneista lähetyksistä
  • Hinnastossa ilmoitetut hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (ALV 24 %). Arvonlisävero lisätään veloituksen yhteydessä.
  • Hinnastossa ilmoitetut hinnat sisältävät kaikki välittömät kulut.
  • Paketin paino on ilmoitettu rahdituspainona, ellei toisin ole mainittu.
  • Rahdituspainon laskennassa käytetty mitta on 250 kg/m3 (250 g/litra), ellei toisin ole mainittu.
  • Veloitus tehdään aina kuljetusyhtiön ilmoittaman painon ja tilavuuden perusteella.

Näin Pakettikauppa toimii:

1.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Syötä y-tunnus ja sähköpostiosoite sekä allekirjoita sopimus sähköisesti.

2.

Kytke verkkokauppaan

Käytä valmista integraatiota tai suoraan selaimen kautta

3.

Luo lähetys

Syötä tiedot, tulosta pakettikortti ja pakkaa lähetys.

4.

Lähetä paketti

Vie paketti lähimpään lähetyspisteeseen. Vastaanottaja saa seurantakoodin automaattisesti.