Yhteistyökumppanit

Testattuja ja turvallisia käytäntöjä.

Jälleenmyyjät

MyCashflow on yksi suosituimmista kotimaisista verkkokauppa-alustoista. Sen monipuoliset toiminnallisuudet ja laaja valikoima valmiita integraatioita auttaa aloittavia verkkokauppiaita nopeasti alkuun. Voit hyödyntää Pakettikaupan mahdollisuuksia osana MyCashflow verkkokauppaa.

www.mycashflow.fi


Vilkas tarjoaa monipuolisen verkkokauppapalvelun kotimaiseen ja kansainväliseen kaupankäyntiin sekä kasvupolun räätälöityihin ja yrityksen prosesseihin integroituun verkkokauppaan. Pakettikaupan palvelut sisältyvät kaikkiin kauppoihin ja niiden käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

www.vilkas.fiFinqu rikkoo rohkeasti aikansa eläneitä verkkokaupan toimintamalleja. Se yhdistää verkkokaupan, myymälän, sosiaalisen median ja muut myyntikanavat yhden palvelun alle. Pakettikaupan palvelut ovat käytettävissä osana Finqun palveluja.

www.finqu.com


Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on avaimet käteen –periaatteella tuotettu räätälöity monipuolinen verkkokauppapalvelu, joka soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Pakettikaupan palvelut ovat integroitavissa Evolution Solutions verkkokaupparatkaisuun.

www.evolutionsolutions.fiKotisivukone-palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta. Kotisivukoneen verkkokauppa-ominaisuuden avulla luot verkkokaupan helposti ja nopeasti. Verkkokauppa on heti valmis ja sitä on helppo hallinnoida.

www.kotisivukone.fi

ViidakkoStore on käyttäjäystävällinen ja skaalautuva verkkokauppa-alusta, joka soveltuu sekä pienten että suurten verkkokauppojen tarpeisiin. ViidakkoStore on osa Liana Technologiesin (ent. Koodiviidakon) digimarkkinoinnin ja -viestinnän tuoteperhettä. Pakettikaupan palvelut ovat käytettävissä osana ViidakkoStoren palveluja.

www.viidakkostore.fiNote Shot Oy tarjoaa WooCommerce verkkokauppapalvelut edullisesti ja nopeasti. WooCommerce on yhdistettävissä e-kassa.fi kassajärjestelmään, jonka avulla verkkokaupan ja myymälän varasto pysyvät automaattisesti ajantasalla.

www.noteshot.fi

Verkkokauppa helposti, nopeasti ja edullisesti.

www.valmiskauppa.fiVerkkokauppalaajennukset

Tällä ilmaisella laajennuksella saat kaikki oleelliset toiminnot integroitua osaksi Shopifyn käyttöliittymää – saat tulostettua pakettikortit suoraan tilausten hallinnasta. Laajennus on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

Asenna Shopify -laajennus tästä
Lähdekoodi
Video laajennuksen asentamisesta


Magenton lisäosalla saat pakettikorttien tulostuksen suoraan tilausten hallintaan kiinni sekä tilausvaiheeseen saat kytkettyä myös noutopistehaun. Lisäosa on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

Magento 1 -laajennus
Magento 2 -laajennusWooCommercen lisäosalla saat pakettikorttien tulostuksen suoraan tilausten hallintaan kiinni sekä tilausvaiheeseen saat kytkettyä myös noutopistehaun. Lisäosa on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

WordPress.org -plugins
Libraries.io
PHP packages
Packagist
Lähdekoodi


Kytke tällä LiteCartin laajennoksella noutopistehaku toimitustapavalintaan sekä tulostat Pakettikortit suoraan verkkokaupan hallinnasta. Tukee LiteCartin versioita 2.0.x.

Osta laajennos
Demo
Laajennoksen tukiKuljetusyhtiöt

Postipaketin noudat tai lähetät vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit.

www.posti.fi


Matkahuolto ylläpitää Suomen laajuista paketinkuljetusjärjestelmää, joka perustuu linja-autoliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon. Toimintaan kuuluu lisäksi nouto- ja jakelupalvelu.

www.matkahuolto.fiDB Schenker kuljettaa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin verkkokauppojen lähetykset Suomessa. DB Schenkerin kattava noutopisteverkosto palvelee asiakkaita aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

www.noutopistepaketti.fi


GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike.

gls-group.euIntegraattorit

Seravon WP-palvelu on suomen suosituin WordPress -ylläpitopalvelu. Kaikissa uusissa Seravon toimittamissa WP Business -palvelupaketeissa suomalaisille asiakkaille on vakiona WooCommerce ja Pakettikaupan lisäosa. Ohjelmisto, päivitykset ja tietoturva on valmiiksi hoidettu Seravon toimesta.

wp-palvelu.fi


 

Sofokus on vuonna 2000 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Sofokus uskoo, että digitalisoituminen luo huomisen voittajia. Sofokus konseptoi, toteuttaa ja ylläpitää kilpailuetua rakentavia sähköisiä ohjelmistoratkaisuja.

www.sofokus.comPiiMega on pitkän linjan ketterä Magento- verkkokauppaosaaja, joka kattavasta tuotepaletista löytyy myös verkkokauppaan integroitu, alati kehittyvän kaupan alan tarpeita palveleva toiminnanohjausjärjestelmä. PiiMegalla koodaavat ohjelmistonsa tarkasti ja tosissaan, mutta eivät toimita otsa kurtussa tai kapulakielellä!

www.piimega.fi


 

Suomalainen pilvipalvelu LiquidBlox mahdollistaa uuden tavan perustaa verkkokauppa. Maailman helppokäyttöisin verkkokauppa-alusta Shopify yhdistetään ketterästi LiquidBlox-verkkosivuihin. Ostoskori kulkee mukana kotisivuilla, blogissa, digiesitteissä ja verkkolehdissä.

www.liquidblox.com


 


FissioMedia on valtakunnallisesti mikro- ja pienyrityksiä palveleva WordPress-toimisto, jonka palveluihin kuuluvat WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

www.fissiomedia.fi


B2B DIGITAL Oy on Shopify verkkokauppojen ammattilainen. He rakentavat vaativat B2B tukku- ja jälleenmyyjä verkkokaupat kuin myös monipuoliset B2C kuluttajakaupat. Erikoisosaaminen on verkkokaupan myynnin kasvattaminen hakukoneoptimoinnin, maksetun mainonnan ja analytiikan avulla.

www.bbd.fi


Sidian Oy tarjoaa tehokkaat ja myyvät Shopify -verkkokaupat avaimet käteen -palveluna vankalla monivuotisella kokemuksella. Virallinen Shopify Partner. Integroimme ja asennamme myös Pakettikaupan -palvelut aina veloituksetta verkkokauppaan!

www.sidian.fi


Tampereleinen kasvuyritys MarkkinointiAkatemia MAK Oy on Suomen johtava digitaalisen asiakashankinnan asiantuntijayritys, joka tarjoaa monipuolisesti digimarkkinoinnin palveluita Suomessa ja kansainvälisesti. Tiivis kumppanuus Google Premier Partner -tasolla mahdollistaa palveluiden tason, jollaista voi tarjota vain muutamat yritykset.

www.markkinointiakatemia.fiZ-Ware Oy on ohjelmistoyritys, joka tuottaa erilaisia räätälöityjä ratkaisuja verkkokaupoille sekä verkkosivuille. Z-Warella on E-commerce, Fintech, Magento sekä WordPress asiantuntijoita. Kehitä yrityksesi liiketoimintaa Z-Waren avulla!

www.z-ware.fi
Miksi käyttäisit Pakettikaupan palveluita?

Yksi sopimus, jolla saat haluamasi toimitusvaihtoehdot heti käyttöösi

Selkeä ja helppo hinnoittelu, josta tulee kerran kuukaudessa yhteenveto

Täysin kotimainen yritys, jolla laaja logistiikka-alan kokemus