Yhteistyökumppanit

Testattuja ja turvallisia käytäntöjä.

Jälleenmyyjät

MyCashflow on yksi suosituimmista kotimaisista verkkokauppa-alustoista. Sen monipuoliset toiminnallisuudet ja laaja valikoima valmiita integraatioita auttaa aloittavia verkkokauppiaita nopeasti alkuun. Voit hyödyntää Pakettikaupan mahdollisuuksia osana MyCashflow verkkokauppaa.

www.mycashflow.fi


Finqu rikkoo rohkeasti aikansa eläneitä verkkokaupan toimintamalleja. Se yhdistää verkkokaupan, myymälän, sosiaalisen median ja muut myyntikanavat yhden palvelun alle. Pakettikaupan palvelut ovat käytettävissä osana Finqun palveluja.

www.finqu.com


Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on avaimet käteen –periaatteella tuotettu räätälöity monipuolinen verkkokauppapalvelu, joka soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Pakettikaupan palvelut ovat integroitavissa Evolution Solutions verkkokaupparatkaisuun.

www.evolutionsolutions.fi


Verkkokauppalaajennukset

Tällä ilmaisella laajennuksella saat kaikki oleelliset toiminnot integroitua osaksi Shopifyn käyttöliittymää – saat tulostettua pakettikortit suoraan tilausten hallinnasta. Laajennus on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

Asenna Shopify -laajennus tästä
Lähdekoodi


Magenton lisäosalla saat pakettikorttien tulostuksen suoraan tilausten hallintaan kiinni sekä tilausvaiheeseen saat kytkettyä myös noutopistehaun. Lisäosa on toteutettu avoimen lähdekoodin lisenssillä.

Magento 1 -laajennus
Magento 2 -laajennus


Kuljetusyhtiöt

Postipaketin noudat tai lähetät vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit.

www.posti.fi


Matkahuolto ylläpitää Suomen laajuista paketinkuljetusjärjestelmää, joka perustuu linja-autoliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon. Toimintaan kuuluu lisäksi nouto- ja jakelupalvelu.

www.matkahuolto.fi


DB Schenker kuljettaa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin verkkokauppojen lähetykset Suomessa. DB Schenkerin kattava noutopisteverkosto palvelee asiakkaita aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

www.noutopistepaketti.fi


Maksunvälittäjät

Checkout Finland on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut suomalainen yritys, joka tekee ostamisesta helppoa ja turvallista niin verkossa, kivijalkamyymälöissä kuin kaikissa digitaalisissa palveluissa. Liitä Checkout -tili Pakettikauppaan yksinkertaistaaksesi taloushallintoa.

www.checkout.fi


 Miksi käyttäisit Pakettikaupan palveluita?

Yksi sopimus, jolla saat haluamasi toimitusvaihtoehdot heti käyttöösi

Selkeä ja helppo hinnoittelu, josta tulee kerran kuukaudessa yhteenveto

Täysin kotimainen yritys, jolla laaja logistiikka-alan kokemus