Tehosta verkkokauppaasi Postin starttipaketilla! Lue lisää

Uusi Verkkokauppiaan Starttipaketti helpottaa etenkin pienten verkkokauppojen postituksia

/ Lukuaika: 2 min
Takaisin ajankohtaisiin
Kuvituskuva, sanomalehti

Posti on kehittänyt uudenlaisen palvelupaketin, jolla se pyrkii vastaamaan verkkokauppiaiden tarpeisiin. Verkkokauppiaan Starttipaketti sopii erityisesti aloittelevalle kauppiaalle, joka tekee kuluttajamyyntiä ja jonka lähetysten määrä on maltillinen, alle 200 pakettia kuukaudessa.

Tärkein uudistus on hinnoittelu. Posti kehitti palvelun, jonka ansiosta suurin osa lähetyksistä kulkee samalla kiinteällä hinnalla. Hinta on voimassa kaikille paketeille, jotka alittavat määritellyt enimmäismitat. Näin yrittäjän työ helpottuu, ja hän tietää lähetysten hinnat jo ennakkoon.

Starttipaketin käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti. Aluksi yrittäjän täytyy luoda verkossa Postin yritystili. Tämä ei maksa mitään – kuluja tulee vasta pakettien lähettämisestä.

Pakettikaupan asiakkaat voivat käyttää Verkkokaupan Starttipakettia omalla sopimuksella. Kun olet rekisteröinyt käyttöösi Postin yritystilin, saat sopimuksen käyttöösi syöttämällä logistiikan sopimusnumeron Pakettikauppaan.

Esimerkkejä Starttipaketin hinnoittelusta

Tarkemmat hinnat näet, kun olet luonut Postin yritystilin. Hintoihin vaikuttavat valitsemasi lisäpalvelut ja se, mikäli pakettisi ylittää enimmäismitat. Polttoainelisä sisältyy ilmoitettuihin hintoihin. Arvonlisävero ei sisälly hintoihin.

  • Paketti postilaatikkoon eli Pikkupaketti maksaa 4,50 €. Pikkupaketin enimmäismitat ovat 35 x 25 x 3 cm ja enimmäispaino 2 kg.
  • Paketti noutopisteeseen eli Postipaketti maksaa 5,90 €, kun pakettisi koko on enintään 40 x 32 x 26 cm. Postipaketin enimmäispaino on 25 kg.
  • Palautus maksaa 6,90 €, kun pakettisi koko on enintään 40 x 32 x 26 cm. Palautuksen enimmäispaino on 25 kg.

Lue lisää