Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024. Lue lisää

Päivityksiä WooCommerce- ja Shopify-lisäosiin – Kerro meille, millaisia ominaisuuksia kaipaat

/ Lukuaika: 2 min
Takaisin ajankohtaisiin
Kuvituskuva, sanomalehti

Pakettikaupan WooCommerce- ja Shopify-lisäosia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä verkkokauppiaiden kanssa.

Bugikorjausten ja toimintavarmuuden parantamisen lisäksi lisäosiin on kehitetty lukuisia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät kauppiaiden työstä sujuvampaa ja palvelevat heitä entistäkin paremmin. Monet ominaisuudet on kehitetty asiakkaidemme esittämien toiveiden pohjalta. Samalla lisäosien välille luodaan yhtenäisyyttä, ja uudet ominaisuudet pyritään tuomaan molemmille alustoille.

WooCommerce-lisäosaan uusia työkaluja

WooCommerce-lisäosamme on edennyt versioon 3.5.2. Tässä lisäosan tärkeimpiä uusia ominaisuuksia:

  • Diagnostiikkatyökalu kertoo kauppiaalle, ovatko lisäosan asetukset kunnossa ja antaa ohjeet korjaustoimenpiteisiin, mikäli eivät ole. Diagnostiikkatyökalun avulla voi helposti saada apua asennusongelmiin ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun. Työkalu löytyy WordPressin Työkalut-näkymän alta kohdasta Pakettikauppa Diagnostic Tool.
  • Templaattituen avulla kauppias voi mukauttaa esimerkiksi kassan noutopistehakua oman teemansa mukaiseksi ilman lisäosan lähdekoodiin kajoamista.
  • Kauppias voi nyt luoda yhdelle tilaukselle useita lähetyksiä ja tehdä näin esimerkiksi jälkitoimituksia.
  • Pakettikorteille on nyt mahdollista syöttää esimerkiksi tilausnumeron kaltaisia lisätietoja. Tämä ominaisuus on toteutettu myös Shopify-lisäosaan.
  • Lisäosan yhteensopivuutta Posti Shipping -palvelun kanssa on parannettu.

WooCommerce-lisäosamme on testatusti yhteensopiva uusimpien WooCommerce- ja WordPress-versioiden kanssa.

Lue lisää: Pakettikaupan WooCommerce-lisäosa kehittyy asiakkaiden toiveiden pohjalta

Shopify-lisäosaan kehitteillä parempaa toimitustapojen hallintaa

Shopify-lisäosaamme on tehty paljon parannustöitä konepellin alla. Esimerkiksi toivottu create custom shipment -toiminnallisuus on nyt beta-vaiheessa. Ominaisuuden avulla kauppias voi luoda tilaukselle asiakkaan valinnasta poikkeavan lähetystavan, eli esimerkiksi muuttaa noutopistelähetyksen kotitoimitukseksi.

Shopify-lisäosaan on tekeillä toimitustapojen parempaan hallittavuuteen ja hinnoitteluun tähtäävä työkalu, jonka avulla pystymme vastaamaan myös vaativampiin lähetyksen hinnoittelun tarpeisiin. Ominaisuus saadaan toivottavasti käyttöön kesään 2022 mennessä. Lisäksi sekä WooCommerce- että Shopify-lisäosiimme on kuluvan vuoden aikana tulossa ominaisuus, jonka avulla kauppias pystyy suodattamaan pakettiautomaatteja tyypin mukaan.

Jos törmäät ongelmaan, löydät lisäosistamme vikoja tai haluat ehdottaa uutta ominaisuutta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme – näin voimme aina kehittää palveluamme paremmaksi!