Tehosta verkkokauppaasi Postin starttipaketilla! Lue lisää

Muutoksia Matkahuollon palveluihin 1.1.2022

/ Lukuaika: 2 min
Takaisin ajankohtaisiin
Matkahuolto

Matkahuollon palvelut ovat olleet ostettavissa Pakettikaupan kautta aina sen perustamisesta vuodesta 2016 lähtien. Posti Group Oyj osti Pakettikaupan syksyllä 2019. Valitettavasti kumppanimme Matkahuolto on nyt päättänyt, että se ei voi enää jatkaa kaupallista yhteistyötä Pakettikaupan kanssa omistajuudesta johtuen. Näin ollen Matkahuollon palveluiden käyttämiseksi Pakettikaupassa tarvitset oman sopimuksen Matkahuollon kanssa 1.1.2022 alkaen.

Osana Postia meillä on omalta osaltamme aina ovi auki Matkahuollolle, jos se haluaa jatkossakin tarjota palveluitaan Pakettikaupan myyntikanavassa.

Pakettikauppa on perustettu palvelemaan erityisesti pieniä yrityksiä tarjoamalla logistiikkayhtiöiden kirjon käyttöön yhdellä sopimuksella kustannustehokkaasti. Valitettavasti Matkahuollon ilmoitus tuli yllättäen kiireisimpään sesonkiaikaan ja joudumme luopumaan Matkahuollon palveluiden tarjoamisesta Pakettikaupan sopimuksella sesongin jälkeen 1.1.2022 alkaen.

Miten jatkat Matkahuollon palveluiden käyttöä Pakettikaupassa?

Matkahuollon palveluiden käyttö on kuitenkin jatkossakin mahdollista ilman kustannuksia Pakettikaupan kautta käyttämällä omaa Matkahuollon suoraa sopimusta. Voit siis edelleen käyttää Pakettikaupan hallintapaneelia, plugineja, appeja ja integraatioita kuten ennenkin. Oman sopimuksen käyttöönotto ei vaadi muutoksia näihin integraatioihin. Ainoa muutos on, että jatkossa saat laskun Matkahuollon palveluiden käytöstä suoraan Matkahuollolta.

Mikäli haluat jatkaa Matkahuollon palveluiden käyttöä Pakettikaupan kautta, toimi näin:

Olemme pahoillamme aiheutuneesta vaivasta.