Optimal Performance valitsi Pakettikaupan

Optimal Performance on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia tarjoava yritys. Sen palveluita on ostettavissa Helsingissä, Tampereella sekä verkossa, jokaisena päivänä.

Pilotoimme muutamien yritysten kanssa Pakettikauppaa ennen varsinaista julkistusta ja näistä Optimal Performance on yksi. Heillä on jo useamman kuukauden ajalta kokemusta palvelumme käytöstä ja he ovat saaneet seurata läheltä tuotekehityksen eri vaiheita. Olemme parantaneet jatkuvasti tuotettamme pilottiasiakkaidemme palautteen pohjalta.

Helppoa ja vaivatonta

Nyt meillä on selkeä ja yksinkertainen järjestelmä joka toimii täysin moitteetta, toteaa Jatta Lehtoranta, joka vastaa Optimal Performancen verkkokaupasta kokonaisuudessaan. Pakettikaupan käyttöönotto oli todella helppoa ja nopeaa ja yksi parhaista toiminnallisuuksista on kirjanpitoa varten tarvittavat raportit, joiden saaminen on nyt ehdottomasti helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

”Pakettikauppa on käyttöliittymältään niin yksinkertainen, että sen käyttö on heti alusta lähtien helppoa. Voimme hakea asiakkaita koskevia tietoja haun avulla ja se löytää oikeat lähetystiedot useammalla hakukriteerillä yllättävän vaivattomasti.”

Hinnoittelumme päivitettiin samaan hetkeen kun otimme Pakettikaupan palvelun käyttöön, ja se on selkeyttänyt lähetyskohtaista hinnoittelua.

Hyviä kokemuksia

Optimal Performance antoi Pakettikaupalle pilottiajasta käytännössä pelkästään kiitosta. Jokaiseen huomioon, virheeseen ja muutospyyntöön vastattiin aina välittömästi ja yleensä terveisinä olikin jo että asia on korjattu ja viety tuontantoon asti käyttöön.

Tutustu Optimal Performancen verkkokauppaan osoitteessa http://shop.optimalperformance.fi/ sekä heidän muihin palveluihinsa http://www.optimalperformance.fi/